Verwarming

vloerverwarming1Verwarming is essentieel voor een optimaal wooncomfort.  Vertrouw het aanleggen ervan daarom ook best toe aan een erkend vakman.   Goossens is een bedrijf dat zich al jarenlang bezighoudt met het plaatsen, onderhoud en herstellen van allerlei soorten verwarmingssystemen van zowel traditionele verwarmingssystemen als de meer innovatieve systemen.

 

 

Wij bieden de volgende ketels aan:

  • gasketels
  • mazoutketels
  • combiketels
  • condensatieketels
  • propaan

De moderne verwarmingsketels zijn milieuvriendelijk en bieden een hoog rendement voor een gering verbruik. Als verdeler van Vaillant helpen wij u graag bij de selectie van uw ketel, die u de beste garanties geeft voor kwaliteit, duurzaamheid en rendement.

 

U kan bij ons tevens terecht voor de volledige omschakeling van mazout naar aardgas, inclusief de graafwerken.

Ontdek ook onze draadloze en programmeerbare thermostaat eBus van Vaillant.

Wij beschikken tevens over een zeer ruim aanbod Alpex leidingen voor uw sanitaire en cv installatie, alsook over een uitgebreid gamma boilers.

Wij verdelen hoogwaardige collectoren van het merk Begetube.

 

Ook na uw aankoop helpen we u graag snel en efficiënt verder. Mocht U een probleem hebben met uw toestel of installatie, dan kan u steeds rekenen op onze uitstekende dienst na-verkoop.

 

 

 

vloerverwarmingNaast de traditionele centrale verwarming  hebben wij ook al jaren een prima reputatie in het leveren en plaatsen van vloerverwarming.  Technisch gezien zijn er meerdere systemen mogelijk,  wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.