Welkom bij Goossens verwarming en sanitair

Bent u op zoek naar producten voor cv en sanitair?  Dan is Goossens verwarming en sanitair uw specialist, zowel voor de professionele installateur als voor de particulier.

Na twintig jaar actief te zijn geweest in de verwarmingssector, startte Luc Goossens in 1994 als zelfstandig installateur voor verwarming en sanitair.   Met hart en ziel en altijd fier op zijn werk, deed hij de zaak uitgroeien tot een bedrijf met een uitgebreid productengamma en een jarenlange vakkennis.  Wij zijn gespecialiseerd in nieuwe technologieën en energiebesparende toepassingen. U kan de werking van onze toestellen binnenkort ook komen bekijken in onze nieuwe toonzaal.  Voorts beschikken we over een eigen plaatsingsdienst.

Wij zijn gedreven door de passie van het vakmanschap en hebben steeds oog voor het bedienen van de klanten.

Wij staan garant voor uitstekende kwaliteit en service. De tevredenheid van onze klanten staat steeds centraal.  Ook in het weekend en ‘s avonds zijn wij steeds paraat om u de beste service te bieden.

Wij bieden oplossingen voor centrale verwarming (zowel op aardgas, mazout of propaan) , vloerverwarming, condensatieketels,  regenwaterrecuperatie en waterbehandeling.  Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor de volledige badkamer renovaties inclusief afbraakwerken, tegelwerken,gyprocwerken als ook voor uw volledige sanitaire installatie en ventilatie.

Samen met onze klanten zoeken we naar oplossingen voor elk probleem. Wij voorzien u graag van de meest actuele informatie, producten en materialen.  Ook voor het onderhoud van uw verwarmingstoestellen kan u bij ons terecht. Hiervoor bieden wij een onderhoudscontract aan.

Door jarenlange ervaring en samenwerking met Vaillant en andere topmerken binnen de sector zorgen wij voor de beste oplossing dat kwalitatief en tegelijkertijd concurrentieel is.

Door het op de voet opvolgen van de ontwikkelingen op vlak van duurzame energie, kunnen wij onze klanten de meest innovatieve systemen aanbieden, aangepast aan de eisen van deze tijd en de nieuwe energie-prestatie regelgeving.  Diverse energiezuinige oplossingen zijn mogelijk, telkens aangepast aan de noden en wensen van de klant.

Door regelmatige opleidingen blijven onze techniekers op de hoogte van de nieuwst technologieën.

Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvende prijsofferte!  U kan ons steeds contacteren op het nummer: 0473 444 234

Gasketel1